Wednesday, March 24, 2010

LaGi eXaM..

siap je post en3 sebelum ni..phet..phet..(bunyi hon motor)..lari2 keluar tengok abang merah putih biru ade dtg.."surat dik"...ok..dpt surat dri abg posmen..lalalala~ (budget dpt surat chentaa)..surat SPA?..surat ape ni?..bukak2..HAH?..surat panggil exam!!..lagi exam!!..

PEPERIKSAAN KHAS MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM GRED 41


"Dengan hormatnya saya diarah menjemput tuan/puan menghadiri peperiksaan yang tersebut dia atas. Jawatan yang tuan/puan pohon dan terlibat dengan peperiksaan ini sperti berikut:

PEGAWAI PENERANGAN GRED S41 (apa bidang keje dia..main mohon je aritu..)
PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41 (1st time ni nk jwb exam ptd)

Tarikh : 10/4/2010 (9 am - 4.20 pm)..gile lama tuhhh..haish..
Tempat : Bilik Kuliah, Akademi Pengajian Islam, Uni MALAYA Nilam Puri, Kelantan. "

..haish...tak cukup lagi kut aku amik exam masa sekolah..masa kat matrik..masa kat uni..
skrg pon kena exam...napa aku dpt serentak berita ini pada hari yg sama..well..donno..frens yg dh amik suma kate susah...yeke weh...dah rasa down ni bila dgr ayat2 susah..haishh...~

tp even exam aje..aku agak gembira dan bersyukur..bukan ape..sbb sebelum2 ni..even apa2 keje yg aku apply..suma sunyi sepi tiada khabar berita..now..sekali dpt..terus 2..

wish me luck..~

p/s : YA ALLAH..permudahkanlah setiap urusan ku ini..tidak kira di dunia maupon diakhirat...AMIN..


oppss...lagi satu..adelah sorang hamba ALLAH ni..tau aku dpt byk exam (lebih dari satu kira byklah kan?..kan?)..terus ckp.."ala..exam je pon..bukan boleh dapat lagi..lagipon ramai je yg amik exam tu.."..."ok makcik!!..ade aku kesah..huh.."...jwb dgn cool di dalam hati..huh~

adiosss.............

1 comment:

fabulous.farah said...

muroh rezeki mung..gudlak notty