Thursday, September 23, 2010

PRe-MaJLiS uPDaTe 1

orang nak kahwin ni akan ada satu perasaan unik, aneh, pelik..tetapi ini berlaku pada aku..pada orang lain yang dah lepas..aku ada tanya diorang tetapi diorang takde rasa macam aku rasa pun!..apa yang aku rasa?..ok..

mula-mula..bila aku terfikir pasal nak kahwin ni..aku akan rasa macam tak percaya..eh! tak sampai 2 bulan pun lagi yer? rasa tidak sabar..so, mood happy akan berlangsung ketika itu..tetapi..tengah-tengah tidak percaya tu..aku akan rasa takut tiba-tiba..rasa risau..rasa berdebar..rasa gemuruh..lagi..ala..macam rama-rama terbang dalam perut orang putih kata tapi aku dah translate..rasa macam tulah..macam esok nak kena present projek akhir universiti atau nak pergi temuduga kerja kat company besar-besar..huhu..lepas risau+takut menguasai diri..emosi sedih pula melanda..dah macam cuaca plak kan..panas-mendung-hujan...bila dah sedih..of course la air mataku keluar..

seorang lelaki yang sudah bergelar suami ada bagitau padaku..perubahan hormon la ni berlaku kat aku..hormon emosi?..kata dia dulu...dia takde rasa apa-apa..tapi lebih kepada tension..sebab mana nak cekau duit nak buat majlis..huhu..ok..itu rasa lelaki...rasa perempuan?..ada kawan aku kata..memang ada rasa tak percaya tetapi lebih kepada excited..emm..ok..


apa aku rasa masa taip entry ni?..aku sedang berdebar ok!..rasa jantung mahu luruh ke perut!

ok...tema majlis teman..gold+green..macam songket ni..nak pakai macam ni..hehe..mak andam teman..sila carikan satu untuk teman..boleh?..pic = hasil googelan..

4 comments:

AINA said...

classic...I like .....

notty said...

mcm nescafe classic kan?..hehe..itulah na..green ok..jadi dtg rumah i nnti..green yer..

Anonymous said...

tiey..sy pun ambik songket jgk tp kaler turquoise..sgt mgemari songket..x lapuk dek hujan x lekang dek panas..betol x bahasa sy ni?hahah

kak epi

ottynotty said...

yeke..wah..sama lah kite yer..unik kan..rasa mcm perempuan melayu terakhir je pakai songket2 ni..hihihi..