Tuesday, September 21, 2010

BeRiTa TeRKiNi..

Assalamualaikum..dan
..Salam 1 Malaysia! (fail disitu semasa temuduga jadi wartawan)

wah..lama gila tak ber'update' blog aku ni..well..sibuk sikit..bukan sikit la lagi kalau lama tak update..mean sibuk banyak la kan..tetapi..sibuk kah aku ni?..

ok..ok..sibuk tak sibuk sangat la tapi al-maklumlah banyak preparation nak kena buat..tarikh dah makin dekat..friends kat facebook dah sedia maklum..kepada readers blog teman..meh teman nak khabarkan..teman nak 'mendirikan masjid'..(malu tau masa taip ni..tersengih2 depan desktop ni)..jadi tak lama lagi teman akan bertukar status la kan..(malu lagi sekali)..

jadi sibuk satu perkara di situ..kena plak bulan puasa..nak sambut raya lagi..jahit baju..tempah baju..(itu mak temanla yg sibuk)..buat biskut raya..buat kek raya (teman sibuk membantu..) dan pelbagai lagi (ayat tak boleh blah!)

jadi diumumkan lah tarikh teman akan sah jadi isteri kepada tunang teman sekarang iaitu 19/11/2010 (Jumaat) bertempat di masjid kg teman la kat klate ni..dan kenduri pula pada esoknya, 20/11/2010..

ok..ok..itu sahaja..info dan maklumat akan di update lagi..hehe..sebarang pertanyaan sila tanya kat bahagian 'komen' k..

opps lagi satu..masih bulan syawal kan..jadi SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN!

5 comments:

dilla said...

yooo...
akhirnyaa,, ak leh bercakap dgn lantang psal ko nak kawenn.. keh3

ottynotty said...

ko saje je kan miss dilla?..hehe

Pep@ri said...

wah.thniah tie..xlma dh tu..cpt2 gndakan usaha utk wt preparation..wlpn mjlis simple tp tie cuba buat sweet se sweet sweet nye mjlis tu nnti..=)

ottynotty said...

yelah kak epi..thanks..tulah nk buat sesweettt mcm mana lah..tp tuan empunye badan dh sweet..secara automatik majlisnye akn sweet jugak..hehe (perasan!)

Anonymous said...

nott..effa disini.hehe..aku bg alamat kt ko.sori aku xsempat nk bkak fb.

no.263 jalan kajang perdana 2/18,taman kajang perdana, kajang perdana,43000 kajang, selangor