Sunday, January 17, 2010

spirit..

'spirit2 of the coin..please come and give me your spirit'..huaaarrghh!!..

p/s : tidak berkaitan ngn apa2 pemujaan ye..

Peribahasa hari ini :

"rezeki takkan datang bergolek"..dan "untung sabut timbul, untung batu tenggelam"
selalu sgt dh dengar ni..tgh cuba..tgh usaha..dan tawakkal..

sudah tidak tahu untuk merepek apa2..otak ku sudah bisu seribu bahasa seperti retak menanti belah..harapkan pagar, pagar makan padi....yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran..
...
itulah..org dh kata..jangan buat bila dengar guruh di langit..air di tempayan dicurahkan..tup2..
ujan tak turun, bil air plak kena potong, air tadahan dlm tempayan pon dh kering..PADAN MUKA!!

lepas tu adalah sesetengah manusia bergelar kawan ni just like..habis madu, sepah dibuang..agak2 la..'madu' tu mahal tu..sedap2 je ko tarah suma madu..bayor la wei...ingt free ker?....

mak selalu pesan kat anak2 dia..berakit2 ke hulu, berenang2 ke tepian, bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian..mcm mana nk berakit..bukan org asli..duk bandor..sungai takda..kalu ada pon..dh naik bot mak..sampan ker..tak susah dah..uhu..

dan yang paling diBENCI....DURI DALAM DAGING..sanggup buat apa saja termasuk operation semata2 nk buang 'duri' tu...

pssst:..hidup dalam kepura-puraan seperti TALAM DUA MUKA..i hate myself...

2 comments:

fabulous.farah said...

hahaha..penuh peribahasa. why notty? macam ade masalah dalaman jer

notty said...

well magh..beselah..masalah hormon jugakla kut..ehehe..