Monday, January 11, 2010

BeNGaNG !!!!!!!!!!....

aku bengang dengan beberapa perkara..tp aku pendam dlm ati jer..
last2..makan diri..PADAN MUKA aku..aku bace en3 sorg virtual blogger psl ape ntah..tp dia ade mention psl BUAT BAIK BERPADA2..lain kali aku dh tak nk buat baik kat org..pening2kn kepala nk tolong..buat bazir duit, tenaga n otak aku..last2..dhla xde penghargaan.. sah ke nk ade penghargaan...ingt pon belum tentu..remember this k..

ALLAH swt MAHA KAYA..so..ape yg ko buat kat aku..DIA ade tuk judge sume2 nie..

pssst: sape terasa tu..cepat2 contact/emel/sms me mintak maaf k..sbb DOA org2 teraniaya nie selalunye dimakbulkan DIA..but aku xdelah nk DOA mintak turun BALA/MALAPETAKA/MUSIBAH kat ko..ntah ko bace ntah blog aku..SMOGA KO BAHAGIA NGN LIFE NGKO KKKKK!!!!

just nk express wut i feel k..

-adios-

2 comments:

shaz haza said...

uhh. kau marah kat aku ke tie? huhu..

xkan.. xkan..

dilla said...

aduh.. sori lee.. ak tak sengaja.. ehe. aku ke tie??

nape marah sgt ni..???