Monday, February 8, 2010

DuNia aKHiR ZaMaN..

mmg masalah yg dtg menimpa atau kita yg mencari masalah...hurm~..
mcm mana nk settlekan ni...???...poning den memikirkannye...tiba2 nk bagitau..dh lama tak balik PERAK..after arwah abah meninggal sejak 4 taun lepas..xde balik2 dah..hurm..teman plak cucu sulung..opah mesti rindu kat yong kan..huhu..tunggu yer opah..mintak opah dipanjanglan umur..dan yong dimurahkan rezki..nnti kita jumpa yer opah...


act..adalah mmber aku ckp..napa aku tak heboh2 kan blog aku ni..aku jwbla..malasla..kalu ada yg tahu..nk baca..bacala..sbb tujuan utama berblog ni..just nk bercerita..all my frens taukan..aku ni jenis suka bercerita..so..telinga2 derang2 mesti dh penat dgr aku bercerita..so..aku berceritalah kat cni..act..dh mcm diari..nk tulis2 diari kat buku ni..malas..sbb nk kena bwk kehulu kehilir..kena tulis..kena ada pen..yg ni..bila2 ada internet je..tulis..kalu takde..berhabuk..bersawangla jwbnya mcm blog yg dlu..smpai account pon dh lupa password..lupa name..

cerita psl diari...mana diari aku dulu hah..dahla byk rahsia kerajaan dlm tu..dh hilang..kalu ade family mmber yg jumpa..kalu drg baca...siap..aku bakar rumah...OK..OK..tipuu jer..aku mana pernah ada diari..zaman sekolah menengah dlu masa form2 adala..tulis apa dlm tu?..tulis cinta monyet..suka kat abg2 senior..gaduh ngn kawan2..but lepas masuk MRSM(form 4)..diari ntah kemana hilang...and masa aku kerja tahun 2009 kat banting tempoh hari..aku ada kenal sorang staff sana..MAN or patut panggil BOY lagi..dia mengaku..dia tulis diari tiap2 malam b4 tidur..dia dh stat habit tu sejak dari sekolah rendah n sampai skrg (dh kerja) pun masih tulis diari..ehe..en Z..teringat kat awak plak tetiba..dia older than me 1 year..i'm 24 dis year..but rasa dia lagi muda plak dari I based on perangai dia kutt..hurm~

ok..ok..end of story..

psstt:..title takde kena mengena langsung dengan en3..I punye sukahati la..apa mau buatt!!!

2 comments:

fndrocka said...

sekarang nak tulis diari pun dah senang..tulis lm blueberry je.huhu.

kebnayakkan status fesbuk pun dah mcm diari

notty said...

xde duit nk beli bluberry..stawberry mampulah..

fesbuk..baca status org n komen status org rajinlah..nk tulis sendiri..malas-malasan menimpa diri..