Monday, December 12, 2011

Penyakit Apa La Agaknya Ni....

Susah nak tidur la sejak akhir-akhir ni..apa yang aku fikir pon tak tahu..tak kira tidur siang ke..tidur malam ke.. sebelum tidur, letak je kepala kat bantal.. baca doa, baca surah..pejam mata tapi automatik la terbukak sendiri mata tu..terkebil-kebil mata tengok kipas..terkebil-kebil mata tengok laki kat sebelah..yang mista hubby plak..letak je kepala kat bantal..terus berdengkur..haish... bang..kita tukar kepala plak sehari dua nak?..

aiiyaaa..takkan la insomnia plak..kalau betul..terus takleh tidur rasanya..ini kalau dah dapat tidur tu..malas plak rasa nak bangun nya..rasa macam nak terus tidur je...tapiiii...kenapa sebelum tidur tu..susah mau lelap..

kenapa la susah nak tidur..otak tu terus je duk berfikir time letak kepala kat bantal..rajin plak dia nak berfikir..sebelum-sebelum tu..takdelah plak dia rajin nak berfikir..sindrom apa la ni...


tanya mak :..apa yang otak ko fikirkan time ko nak tidur tu?..fikir biznes juta-juta ke..masuk je rancangan RM1000000 money drop tu..cepat kaya..tak payah nak fikir-fikir..

2 comments:

rose ~ Ibu Rafiq & Aishah~ said...

if dpt duit byk2 cm money drop tu bes jugok ye tapi ramai yg tak pandai nak melabur dalam rancangan tu..ramai yg tamak akhirnye rugi abis 1sen pon tak merasa huhuhu

NorHayati said...

haha yg saya fikir sebelum tidur...saya nak buat perubahan dalam hidup saya,,, say berfikir mcm mana nak berubah jadi yg lebih baik

http://sayap-kehidupanku.blogspot.com/