Wednesday, October 6, 2010

Saya Menjemput~

Saya menjemput semua rakan-rakan yang mengenali saya untuk datang ke majlis makan-bagi hadiah lagi bagus pada 20/11/2010 12.00 tgh hari-6.30 ptg..hehe..ini adalah kad jemputan yang discan oleh designer yang bakal suami ku pilih-tempah dia batu pahat, johor..dia sendiri yg pilih..dia sendiri yang tempah..kad ini hanya untuk rakan-rakan rapat sahaja..orang-orang kampung..dapat kad lain..hehe..

bakal menge'pos' dalam minggu depan atau minggu lagi satu kepada kawan-kawan..

ada yang kata awal aku letak kat ni di facebook (aku sudah create event dan menjemput diorang)..tapi ada yang suruh aku buat awal-awal..sebab senang nak budget berapa ramai yang nak datang..dan yang jauh-jauh boleh plan nak datang atau nak apply cuti..kui3..

datang jangan tak datang!..
sekian......

kad muka depan

tengah dengan belakang -peta ke rumahku..sangat senang k!



interlay..
ntah..aku pon tak tau macam mana design dia..bakal suami aku je tahu..sebab kad dengan dia..huhu..

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

woweeeeee....one step ahead! welcome to our club ye!

tahniah..:-)

notty said...

thanks kak ros..hehe..tulah nk join club akak la ni..

fndrocka said...

Selamat berbahagia di alam perkahwinan woi

notty said...

fnd:..terima kasih la woi..kalu rasa2 nk kenal rumah aku kat kelantan ni..jemputla dtg nnti..hehe..