Sunday, February 20, 2011

BORING YANG AMAT SANGAT!!!

hari ini hari ahad..hari ini saya rasa sangat boring..wahaha..skemA punya ayat..nampak sangat boring tahap cimpanzi..suami sepatutnya cuti..tapi ada Boiler Training plak kat kilang dia tu..semua engineer+workers seramai 15 orang terlibat..hari ini dan esok..nasib baik buat kat kilang aje..bukan kat tempat lain..mean boleh la dia balik rumah..huhu..jadi lunch tadi patut masak untuk makan seorang saja tapi as usual..masak jugak lebih..nanti malam..suami makan ajelah nasi +lauk lebih tu ye..

menu lunch :..masak lemak kuning telur ayam dan sambal tempe+potato...



plan for tomorrow:..nak puasa ganti la..dan ada masa..update blog...well..rasa macam nak bercerita panjang esok..ok..but!..k..BUT!..kalau rajin lah..hehe..papepun..see u all tomorrow!..adios amigo..

5 comments:

Miss Volvo said...

YAY! Tempe Potato! Yummy!!

muslimfrombanten said...

seorang istri yang baik ^^
hohoho
smoga saya bsa dapet istri baik sprti anda
amiin :)

muslimfrombanten said...

seorang istri yang baik ^^
hohoho
smoga saya bsa dapet istri baik sprti anda
amiin :)

raja_amuk said...

bosan betul tulisan kamu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam dik. lama tak nampak.
err..baru kawen ye? eh ke akak yg salah ni? rasa cam dulu2 baca sini bujang lagi..huhuhuh